Nyckelperson förlänger

28 januari 2022 13:15

Björklövens sportchef Per Kenttä har förlängt sitt kontrakt klubben


Per Kenttä gör sin tredje säsong som sportchef för Björklöven och de två första säsongerna har resulterat i att laget snubblat på målsnöret i kampen om en plats i SHL. Den pandemiavbrutna säsongen 19/20 följdes av en minst sagt annorlunda finalserie mot Timrå förra säsongen. Med innevarande, plus två säsonger, kvar på kontraktet, har Björklöven nu säkrat upp sin populäre sportchef för ytterligare tre säsonger. Det förlängda kontraktet löper därmed över säsongen 26/27.

-Det är i Umeå och Björklöven jag vill vara och arbeta i så beslutet var väldigt lätt. Att ha världens bästa fans i ryggen underlättade också beslutet såklart.Vi håller på att bygga upp någonting bra här som kommer att kunna ta oss långt. Att kunna få den här tryggheten och det här förtroendet känns väldigt skönt, kommenterar Kenttä sin förlängning.

-Vi har haft en väldigt god utveckling sedan Per kom till Björklöven. Vi värderar kontinuitet och långsiktighet och vill fortsätta bygga och utveckla sporten under Pers ledarskap. Vi är glada att vi landat i den här förlängningen som ger oss möjlighet att att fortsätta resan framåt och uppåt tillsammans, säger Anders Blomberg.