Kaffetermos på matchen?

2 december 2021 16:00

Eftersom vi har fått en del frågor om vad som gäller kring våra matcher har vi samlat information kring dom vanligaste frågorna.


Vad gäller kring vaccinpass? Regeringen har beslutat att alla över 18 år ska kunna visa upp ett giltigt Covid-19 bevis tillsammans med godkänd ID-handling för att komma in på en offentlig tillställning med över 100 personer. Läs mer här: https://www.bjorkloven.com/article/g7xeakwkr-2e4ad/krav-pa-vaccinationsbevis

Får jag ta med en termos med kaffe till matchen? Nej. Enligt Svenska ishockeyförbundets regelverk är alla former av behållare som kan innehålla vätska förbjudna att ta med sig in i arenan. Det gäller därför alla former av termosar, burkar och flaskor – även PET-flaskor. Det gäller oavsett om flaskan är oöppnad eller tom.

Vad gäller kring visitation? Visitation kan förekomma. Samtliga väskor, påsar och dylikt kontrolleras vid entrén till arenan som en del i det förebyggande säkerhetsarbetet.

Vad får inte medföras • Det är förbjudet att medföra föremål till arenan som kan tillfoga annan personskada. • Alkoholdrycker får ej medföras, förtäras eller förvaras i arenan än där servering är tillåten. • Pyroteknik får ej medföras in i arenan eller antändas i direkt anslutning till arenan. • Alla former av behållare som kan innehålla vätska förbjudna att ta med sig in i arenan. Exemeplvis alla former av termosar, burkar och flaskor – även PET-flaskor.

Inkastade föremål på isen Inga föremål får kastas in på isen. Läs mer, https://www.bjorkloven.com/artikel/6yqbakwlx-2e4ad/snusdosa-pa-isen-kostade-10-000-kronor

Detta gäller kring biljetter Du behöver en matchbiljett eller säsongskort för att komma in på matchen. Det går inte komma in genom att visa kvitto, ordernummer eller liknande. Om du har köpt matchbiljett via bjorkloven.ebiljett.nu kan du spara den i Wallet eller som en bild så finns den tillgänglig även om du inte har internet på plats.

Biljettköp vid arenan Det går inte att köpa biljett vid arenan till sittplats eller ståplats H. Närmast är ICA Teg som ligger ett par hundra meter från arenan. Om du är bortasupporter kan du köpa entré till bortastå vid ingången på vänstra långsidan.

Fri entré för barn? Barn upp till 7 år har fri entré på ståplats eller sittplats om det går bra att sitta i medföljande vuxens knä/famn. Ungdomsbiljetter gäller 8 - 17år. Därefter vuxenbiljett.

Vad krävs för att kunna köpa rabatterad studentbiljett? Giltig vid uppvisande av UmU-kort, CSN, Mecenat eller liknande i entrén.

Vilka serveringsställen har ni i arenan?

• Bullens Bar och Bistro. Ligger på kortsidan under ståplats H. Öppen för alla.

• TORES. Öppen för matgäster före match och exklusiv för säsongskortare i paus.

• SkyBar. Ligger på plan 4 ovanför sektion O. Exklusiv för guldkort om du inte köper barpaket för enskilda matcher.

• Loungebar. På plan 4 ovanför sektion U. Öppen för alla. Här finns även vår företagslounge med Mat&Hockey-paket.