Kenttä behöver din hjälp!

17 april 2020 17:30

Sportchef Per Kenttä har laddat sin kontraktskanon och står redo att fyra av, men behöver din hjälp för att nå hela vägen fram.


Om vi med gemensamma gröngula krafter – och på kort tid – kan samla ihop 300 000 kronor går vi i mål med kommande säsongs supporterspelare.

–Det vore härligt att landa en publikfavorit och bygga för fortsatt framgång, säger Per Kenttä och fortsätter:

–Vi för intensiva diskussioner med några spelare som jag är säker på att alla Björklövenfans vill se i gröngul matchdräkt när säsongen 2020-2021 startar. Nu behöver vi supportrarnas hjälp för att landa en signatur och göra honom till årets Supporterspelare men det är snabba puckar som gäller, säger han.

Viktor Sandell, initiativtagare till Supporterspelaren och hängiven Björklövensupporter, är förhoppningsfull.

–Jag vet vilken tillgång vi supportar är, och lyckas vi med detta är det ytterligare ett bevis på den kraft och vilja som finns bland oss. Jag hoppas att så många som möjligt vill vara med och bidra, trots tuffa tider.

Förra säsongen var Björklövens poängbäste spelare, Alex Hutchings, lagets supporterspelare.

Vill du vara med och stötta supporterspelaren - klicka här

Via insamlingsidan kan du betala med Swish eller kort men vi uppmanar alla att om möjligt betala med swish för då kommer pengarna direkt till Björklöven utan omkostnader. Du kan även swisha direkt till 1234275913.