Gröngult står upp för UIK

24 september 2022 13:03

Efter Umeå IK:s besked om ett allvarligt ekonomiskt läge så vill Björklöven hjälpa till genom att upplåta en sektion med sittplatser till UIK på de kommande två hemmamatcherna mot Vita Hästen och Almtuna där alla biljettintäkter på den sektionen går oavkortat till UIK.


Elitklubbarna är en viktig del av Umeå både i fråga om att vara representanter för staden likväl som att vara förebilder för barn och unga som att skapa förutsättningar för idrott på breddnivå.

-Björklöven är en klubb som arbetar med damishockey och månar om damidrott, vi har tidigare själva varit i ekonomiskt svåra situationer och är tacksamma över det stöd vi fick då och det känns därför bra att vi nu kan vara med och hjälpa UIK. Samverkan mellan elitklubbarna i Umeå fungerar bra och det är viktigt för Umeås utveckling att vi har elitidrott säger vd Anders Blomberg.

Köp sittplatsbiljett till matcherna mot Vita Hästen 28 september och Almtuna 5 oktober, välj om du vill betala 100-, 200-, 500- eller 1000 kronor för platsen. Hela beloppet går till UIK.

Du köper biljetterna på länken här:

Vita Hästen: https://bjorkloven.ebiljett.nu/Campaign/uik-vitahasten

Almtuna: https://bjorkloven.ebiljett.nu/Campaign/uik-almtuna