Inför matchen mot BIK Karlskoga

16 november 2022 15:04

Ikväll är det match mot BIK Karlskoga i Winpos Arena


Efter en och en halv veckas matchuppehåll väntar ikväll match i HockeyAllsvenskan för Björklövens del igen. BIK Karlskoga står för motståndet när grundserien går in i den andra tredjedelen. Björklöven ligger i dagsläget trea i tabellen med 32 poäng på 17 matcher.

Björklöven avslutade innan uppehållet med att besegra Västerås med 5-2. Alex Hutchings gjorde två mål, båda efter framspelning från Daniel Rahimi. Nick Schilkey gjorde mål för femte matchen i rad och totalt har det blivit 16 mål från amerikanen. Alexander Wiklund och Oliver Johansson övriga målskyttar.

BIK Karlskoga fick ett något kortare uppehåll då man spelade match i fredags mot Västerås. Västerås vann den matchen med 4-3. Karlskoga ligger sexa, sju poäng efter Björklöven men med en match mindre spelad.

Lagen möttes i Umeå i seriepremiären. Där vann BIK Karlskoga efter förlängning.

Nick Schilkey leder HockeyAllsvenskans skytte- och poängliga. Sexton mål och totalt 24 poäng har det blivit så här långt. Scott Pooley följer i Björklövens interna poängliga med 17 poäng. I BIK Karlskoga är det Albin Eriksson som är poängbäst med tolv poäng.

Nedsläpp ikväll klockan 19.00. Biljetter hittar du som vanligt här.

På Björklöven Play hittar du intervjuer inför kvällens match.