Följ Björklöven i sociala media

14 augusti 2020 13:00

Om du vill ha senaste nytt om nyförvärv, videointervjuer eller filmklipp bakom kulisserna ska du följa Björklöven via sociala medier.


På Instagram presenterar Björklöven nyheter om nyförvärv i Kenttäcam men även andra nyheter följer du enklast via våra sociala kanaler. På Björklövens officiella Youtube kanal får du längre reportage och möjligheten att följa med bakom kulisserna – ett måste för dig som gillar Björklöven.

Så här gör du för att följa Björklöven via sociala media:

Instagram Sök efter @bjorkloven i din Instagram app eller klicka här, https://www.instagram.com/bjorkloven/. Tryck på följ. Ett bra tips är att trycka på "Följer" och sedan välja "Aviseringar". Markera både "inlägg" och "händelser" så får en notis när vi postar ett inlägg

Youtube Sök efter Björklöven Officiell i din Youtube app (eller via https://www.youtube.com) och klicka på prenumerera. Klicka sedan på symbolen som ser ut som en klocksymbolen och välj Alla.

Twitter Sök efter @bjorkloven i din twitter app eller klicka här https://twitter.com/Bjorkloven Tryck på följ.

Facebook Sök efter Björklöven i din Facebook app eller klicka här https://www.facebook.com/bjorkloven Tryck på Gilla. Ett bra tips är att trycka på knappen med tre prickar och välja Följ-inställningar. Klicka sedan i Visa först i nyhetsflöde och standard i avisering så missar du inga inlägg från Björklöven.

Ett annat bra sätt att få information först av alla är att bli Lövenbyggare. Då får du SMS när vi presenterar nyförvärv, medlemskap i föreningen, fribiljetter och möjligheten att rösta fram årets spelare i Björklöven. Läs mer här, https://bjorkloven.propublik.se/lovenbyggare