Förlust mot Södertälje
Publicerad: 2023-02-04
Det blev förlust med 3-2 i kvällens match mot Södertälje

Det blev till slut en uddamålsförlust mot Södertälje när Björklövens damlag inedde spelet i DamHockeyAllsvenskan Norra idag.

Vega Munhoz gav Björklöven en drömstart med ett ledningsmål redan efter tre minuter. Pia Pren kunde bara halvminuten innan första perioden slut sätta kvitteringen för Södertälje.

Södertälje kunde också ta ledningen fyra minuter in i mittenperioden då man utnyttjade ett numerärt överläge.

I den tredje perioden jagade Björklöven en kvittering men istället utökade Södertälje till 3-1 efter tio minuter. Björklöven gav inte upp utan reducerade till 3-2 genom Selina Aho med fem minuter kvar. Trots utplockad målvakt och en stark forcering lyckades man inte få till någon kvittering. Skotten i matchen 27-32.

Imorgon väntar ny bortamatch när Hammarby, som förlorade med 3-2 mot Skellefteå idag, står för motståndet. Nedsläpp klockan 13.00.