Nu fyller vi hallen igen!
Publicerad: 2020-09-29
Med anledning av rådande restriktioner har vi inte möjlighet att fylla A3 Arena i hemmapremiären på söndag.

Vi ber därför om din och alla andra gröngulas hjälp att sluta upp på hemmaplan med #fyllhallenbiljetter.

Klicka här för att vara med i #fyllhallen

Varje biljett kostar 50 kronor. Du kan köpa paket med 4, 8, eller 32 biljetter. Inga begränsningar i antalet köpta biljetter. Du kan även swisha valfri summa till 1234275913 och märka med #fyllhallen.

-Vi är oerhört tacksamma till alla som vill vara med och bidraga även denna gång. Konceptet kring #fyllhallen startade i samband med den inställda finalen i våras och var en viktigt faktor till att vi lyckades göra ett bra resultat, säger Anders Blomberg.

-Det kommer finnas kvar så länge vi har restriktioner men kommer inte vara i samma form under varje match hela säsongen. Nu jobbar vi för att fylla hallen i premiären.

Dessutom kan du stötta ungdomsverksamheten genom att handla från den virtuella kiosken i samband med det biljettköp.

Berätta om ditt biljettköp i sociala medier med hashtaggen #fyllhallen och med länk till denna sida. Utmana sedan vänner och bekanta. Driver du ett företag är det så klart fritt fram att utmana kollegor och konkurrenter.

Klicka här för att vara med i #fyllhallen

**OBSERVERA! Köp kopplat till #fyllhallen inte medger något inträde i samband med någon match. Köpet är endast för att visa support och uppskattning för Björklöven. **