Förlust i finalmatch tre
Publicerad: 2021-05-09
Björklöven förlorade kvällens match mot Timrå med 3-6

Björklöven tog ledning i kvällens final då Francis Perron efter lång målgranskning fick se sitt frilägesavslut godkänt. Timrå kvitterade bara tio sekunder senare och man kunde också ta ledningen innan första perioden var slut.

Timrå utökade till 1-3 alldeles efter det att Björklöven klarat av ett boxplay. Med bara minuten kvar av mittenperioden reducerade Fredric Andersson till 2-3 via ett mäktigt slagskott.

Björklöven kunde kvittera direkt i den tredje perioden genom ett mål i powerplay från J.T. Brown. Med sju minuter kvar av perioden återtog Timrå ledningen och man utökade också bara 24 sekunder senare till 3-5. Med utplockad målvakt forcerade Björklöven för en reducering men istället kunde Timrå definitivt punktera matchen med 3-6 i tom bur.