Deilert stannar!

1 juli 2020 09:25

Alexander Deilert har förlängt sitt kontrakt över nästa säsong


31-årige Alexander Deilert kom till Björklöven inför säsongen 19/20 från AIK. Den poängstarke högerfattade backen har gjort mer än 120 matcher i SHL och över 300 matcher i HockeyAllsvenskan.

-Jag är väldigt glad att Alexander väljer att stanna kvar hos oss i Björklöven. Han var en av våra viktigaste spelare både på och utanför planen förra säsongen och en av de bästa spelarna i hela serien, säger Björklövens sportchef Per Kenttä.

Han noterades för 26 poäng på 31 matcher under säsongen 19/20 som delvis stördes av en del missade matcher pga avstängning och skador. Nu förlänger Deilert kontraktet med Björklöven över säsongen 20/21.

-För mig känns det självklart att fortsätta i Björklöven och avsluta det vi påbörjade förra säsongen. Tyvärr förstördes det vi hade på gång av pandemin. Efter säsongen gick luften ur mig då drömmen om SHL försvann men nu känner jag stor revanschlust. Jag och Per har förhandlat ett tag och nu när jag ser vilket bra lag vi kommer att ställa på isen finns ingen tvekan om att vi ska gå hela vägen. Den här gången ska inget kunna stoppa oss, säger Alexander Deilert.