Inför matchen mot MoDo

18 december 2021 11:00

Ikväll väntar nytt möte mellan Björklöven och MoDo


Det blev seger med 7-3 inför fullsatta läktare i Winpos Arena igår efter mål av Jesper Lindgren (2), Alex Hutchings (2), Alexander Wiklund, Gustav Possler och William Eriksson. Ikväll väntar det fjärde mötet för säsongen mellan Björklöven och MoDo. Utöver segern igår har Björklöven ytterligare en seger i Umeå medan MoDo vann det tidigare mötet i Örnsköldsvik.

Axel Ottosson stod för fyra assists i gårdagens match och befäste därmed sin ledning i den interna poängligan. Totalt har det blivit 26 poäng (9+17) så här långt för Ottosson. Tvåan i poängligan Alexander Wiklund fick fira sitt nya tvåårskontrakt med ett mål och en assist och halvvägs in i serien står Wiklund noterad för 23 poäng. Christopher Bengtsson är målbäst med elva gjorda mål.

I MoDo fick Markus Modigs ett mål noterat på sig igår vilket innebar mål för sjunde raka matchen för Modigs. Modigs leder Hockeyallsvenskans skytte- och poängliga med 16 mål och totalt 29 poäng.

I tabellen skiljer tre poäng lagen emellan. MoDo ligger tvåa med 55 poäng på 27 matcher och Björklöven följer som trea med 52 poäng på 26 matcher. Björklöven är målgladast i serien med hela 105 gjorda mål i halvtid.

Det senaste kring Björklöven hittar ni som vanligt på Björklöven Play.

Nedsläpp i Hägglunds Arena klockan 18.00.