Förlust mot MoDo
Publicerad: 2022-09-16
Det blev förlust på bortais mot MoDo i Björklövens sista försäsongsmatch

Det var MoDo som hade mest puckinnehav i den första perioden men det var Björklöven som skapade de klaraste lägena. Bland annat hade Fredric Andersson och Joel Mustonen varsitt friläge i spel fyra mot fem. Scott Pooley gav Björklöven ledningen i powerplay innan Riley Woods kvitterade i samma spelform.

I den andra perioden kunde MoDo gå ifrån till 3-1 via bland annat ett powerplaymål av David Bernhardt.

Den tredje perioden spelades av utan allt för många klara målchanser. Med utplockad målvakt gav Alex Hutchings Björklöven lite hopp när han satte 3-2 med knappa två minuter kvar av perioden. Björklöven skapade tryck i slutet av matchen, återigen med Voutilainen i båset, men något ytterligare mål blev det inte utan MoDo stod som segrare med uddamålet.