Viktigt information inför kvällens match
Publicerad: 2020-01-17
Med bara ett fåtal biljetter kvar till kvällens match talar allt för en fullsatt arena mot Timrå. Ståplats är slutsålt men det finns fortfarande en del sittplatser kvar, även om ni vill gå ett par stycken och sitta tillsammans. Först till kvarn så klart.

Klicka här för att köpa biljetter

Premiär för ny bar! Snacksbaren i pausgången mot Tegstunet (gamla souvenirshopen) har nu fått rättigheter med öl/vinförsäljning och kommer servera enklare rätter före match. Till morgondagens match öppnar vi redan 16:30 och erbjuder tacobuffé för endast 99:- och fram till nedsläpp är den endast öppen för dig som vill äta. Ingång via entré 1 före matchen. Ingen bordsbokning – endast drop in.

Kom i god tid Matchen är klassad som en riskmatch så alla besökare kommer att visiteras vid entrén. Vi uppmanar därför alla att komma i god tid och om möjligt lämna bilen hemma.

Hockeybussen Ta lövenbussen till matchen - helt kostnadsfritt. Avgår 1 timme före nedsläpp från Västra Ersboda och anländer till A3 Arena 25 minuter före nedsläpp. Läs mer här.