Inför matchen mot Tingsryd
Publicerad: 2020-12-02
Ikväll väntar första matchen på den tre matcher långa bortaturnén då Tingsryd står för motståndet

Björklöven begav sig igår ut på en tre matcher lång bortaturné där det inleds med match mot Tingsryd ikväll. Det blev förlust mot Väsby i den senaste matchen när Björklöven hämtade upp ett underläge med 3-0 till 3-3 innan Väsby kunde avgöra med två mål i den tredje perioden.

Kvällens motståndare Tingsryd har varit ledigt från match i en vecka efter det att man besegrade Vita Hästen med hela 9-3. Tre mål i powerplay och nio mål på totalt 28 skott vittnar om en stark effektivitet från den matchen.

Björklöven och Tingsryd har mötts en gång tidigare under säsongen. Den matchen slutade med seger för Tingsryd efter det att man kvitterat Björklövens ledning med endast 16 sekunder kvar av tredje perioden och sedan avgjort i förlängning.

Nedsläpp ikväll klockan 19.00. Håll utkik på Björklöven Play för de senaste nyheterna kring laget.