Seger mot Tingsryd
Publicerad: 2022-10-14
Det blev seger med 4-1 mot Tingsryd i Winpos Arena ikväll

Det blev till slut Nick Schilkeys tre mål som fällde avgörandet när Björklöven besegrade Tingsryd ikväll. Matchen stod länge och vägde och resultatet var 1-1 efter den första perioden. Alexander Wiklund gav Björklöven en tidig ledning som kvitterades av Viktor Lennartsson.

I den andra periodens slutskede inleddes Nick Schilkeys målshow med först ett mål i powerplay och sedan 3-1 kort därefter via en spelvändning där Scott Pooley assisterade föredömligt.

Björklöven kontrollerade matchen väl i den tredje perioden och Schilkey fick fullborda sitt hattrick via ett elegant skott i Daniel Rosengrens kryss.

Skotten i matchen 29-28.

Björklövens nästa match spelas på onsdag då AIK gästar Winpos Arena.

Glöm inte bort att Björklövens damlag spelar match i Winpos Arena i NDHL imorgon. 12.30 släpps pucken mot Timrå/Sundsvall.