Finalspelet i TV-pucken 2022 till Umeå

14 januari 2022 15:29

I september startar kvalspelen till TV-pucken 2022. Nu står det klart att Västerbotten och Umeå står som arrangör av finalspelet 3–6 november 2022.


Under hösten 2022 är det dags för den 64:e upplagan av TV-pucken. Nu kan Svenska Ishockeyförbundet presentera arrangörerna av kvalspel och finalspel på flick-och pojksidan. Finalspelet kommer att genomföras i Umeå den 3–6 november.

Pojkarnas kvalspel spelas 9–11/9 och flickornas kvalspel spelas 16–18/9.

– Vi är glada att kunna presentera alla arrangörsorter för TV-pucken 2022. Årligen blir vi imponerade av det engagemang som våra föreningar och distrikt lägger ner på att arrangera turneringen, så nu ser vi med glädje fram emot den 64:e upplagan. Det känns också glädjande att få presentera Västerbotten som arrangör för finalspelet, säger Olof Östblom, tävlingschef för Svenska Ishockeyförbundet.

– Vi i Västerbotten är glada att vi fått förtroendet att arrangera finalspelet i TV-pucken. I samband med det så hoppas vi kunna marknadsföra ishockeyn för flickor, pojkar samt rekrytera domare och ledare. Välkommen till Västerbotten och Umeå som samtidigt passar på att fylla 400 år, säger Hasse Edlund, ordförande i Västerbottens Ishockeyförbund.

Gruppindelning och ytterligare information hittar ni här.