Kenttä: ”Chans att säkra Zach!”

6 augusti 2020 13:28

Björklöven har möjlighet att kontraktera backen Zach Palmquist för ännu en säsong, förutsatt att finansieringen ordnas. Detta blir i sådana fall ett förvärv utanför lagd spelarbudget, vilket innebär att sportchef Per Kenttä söker stöd från företag och fans.


-Vi är medvetna om att målet är väldigt högt och dessutom på kort tid men med tanke på tidigare insamlingar tycker vi det är bättre att göra ett ordentligt försök när det är en sådan viktig pusselbit som Zach. Vi har också en bra grundplåt då en av våra partners startar insamlingen med att ge 100 000 kronor, säger Per.

–Fansen har visat stor lojalitet tidigare, vilket gett oss förutsättningar att kontraktera Olle Liss som säsongens supporterspelare. Det här blir i sådana fall supporterspelare nummer två, förutsatt att vi lyckas nå målet med insamlingen.

Under fjolårssäsongen spelade Palmquist 32 matcher, samlade ihop 11 poäng och hade plus 12 i plusminusstatistik.

–Jag hoppas många vill stötta, för Zach är sugen på att komma tillbaka och avsluta våra ouppklarade affärer.

Vill du hjälpa Kenttä och vara med och stötta insamlingen för att säkra Zach? https://zohero.com/fundraisers/zach/

Via insamlingsidan kan du betala med Swish eller kort men vi uppmanar alla att om möjligt betala med swish för då kommer pengarna direkt till Björklöven utan omkostnader. Du kan även swisha direkt till 1234275913.