Inför helgens matcher i DamHockeyAllsvenskan Norra
Publicerad: 2024-02-10
I helgen väntar matcher mot Färjestad och Skellefteå.

Med fyra omgångar kvar av DamHockeyAllsvenskan Norra väntar i helgen två tuffa hemmamatcher för Björklöven. På lördagen är det serietvåan Färjestad som står för motståndet och på söndagen serieledande Skellefteå.

Björklöven besegrade Falun med 6-1 i förra helgens hemmamatch. Vega Munhoz blev tvåmålsskytt i segermatchen. Björklöven ligger trea i den något justerade tabellen (Timrå har begärt utträde ur serien). Poängbäst i Björklöven så här långt är Vega Munhoz och Lotte Pedersen med fem poäng vardera. 

Färjestad har spelat in 20 poäng på åtta matcher och har endast en förlust så här långt. Det tidigare mötet mellan Björklöven och Färjestad slutade med seger för Färjestad med 3-1. I Färjestad hittar vi HockeyAllsvenskan Norras skyttedrottning i Alli Borrow med nio mål och totalt 15 poäng på åtta matcher. 

På söndagen väntar derby mot Skellefteå. Skellefteå är obesegrat efter åtta matcher med idel trepoängare. Poängbäst i Skellefteå är Sara Bjurvén och Vilma Granlund med sju poäng vardera. 

Nedsläpp i Winpos Arena på lördag kl 15.00 för match mot Färjestad. På söndag släpps pucken 13.30 då Skellefteå står för motståndet.

 Biljetter till helgens matcher hittar ni här.   

Henrik Lundh