Powell ansluter
Publicerad: 2023-05-08
Björklöven har gjort klart med Myles Powell, närmast från Oskarshamn.

Efter en otrolig insats där supportrar och företag har samlat in en miljon kronor har Björklöven kontrakterat Myles Powell.

-Han är en allround center som är väldigt stabil. Spetsen finns i offensiven och han har gjort det väldigt bra i Hockeyallsvenskan tidigare, därför väljer vi att satsa på honom, säger Björklövens sportchef Per Kenttä.

Säsongen 2021/22 var han en bidragande faktor till att HV71 kunde återvända till SHL efter seger i finalen mot just Björklöven. Då stod han för 13 poäng på 15 matcher i Hockeyallsvenska slutspelet. I grundserien blev det 44 poäng på 40 matcher.

-Myles är den första av årets två supporterspelare. Målsättningen är att kunna presentera den andra spelare så snart som möjligt men jag vill poängtera och vara väldigt tydlig med att det inte finns någon tidsram. Det kan bli om några dagar men lika troligt om några veckor. Nu när insamlingen är i mål har vi fler alternativ och det är viktigt att det blir rätt, avslutar Per Kenntä.

Kontraktet med Myles Powell är skrivet för säsongen 2023/24. Björklöven vill återigen rikta ett stort tack till alla som gjort denna värvning möjlig.

Mikael Kassman