Supporterspelaren gör skillnad
Publicerad: 2023-04-30
Igår lanserades årets supporterspelarkampanj och med fjolårets succé färskt i minne finns inget tvivel om att varje bidrag gör skillnad.

-Fjolårets kampanj slog alla rekord i både kronor och poäng. Det kanske blir svårt att toppa med tre namn som toppar poängligan men att kommer att göra skillnad är det inget tvivel om, säger Per Kenttä

Schilkey, Pooley och Fortier svarade totalt för 150 poäng i grundserien och den förstnämnde vann hela Hockeyallsvenskans poängliga med fantastiska 68 poäng.

-Vi har ett antal namn som vi kollar på men marknaden ser lite annorlunda ut iår jämfört med tidigare, precis som i övriga samhället. Om vi kan toppa upp spelarbudgeten med insamlingen så kan jag kolla på fler alternativ för det finns bra spelare därute, fortsätter Kenttä.

Målsättningen är att nå 1 000 000 kronor senast 7 maj. Skicka ditt bidrag till 1234275913 och märk betalningen Supporterspelaren. Ni kan följa insamlingen via våra sociala media där vi uppdaterar aktuell ställning regelbundet.

Om du är intresserad att vara som företagare kan du kontakta [email protected]. Om du inte har möjlighet att betala med swish finns möjlighet att betala med kort här: https://bjorkloven.propublik.se/supporterspelaren

Redaktionen
Huvudpartners
Officiell materialleverantör