Inför matchen mot MoDo
Publicerad: 2022-10-08
Ikväll väntar hemmamatch mot MoDo

Det blev seger med 7-3 mot Östersund i gårdagens bortamatch efter att målskyttet lossnat rejält. Efter totalt sju mål på de fyra första matcherna blev det nu sju mål i en match varav fyra bara i den sista perioden. Jacob Olofsson och Scott Pooley gjorde två mål vardera. Maxime Fortier, Nick Schilkey och Gerry Fitzgerald övriga målskyttar.

I och med segern tog sig Björklöven upp på en sjätteplats i tabellen med sju poäng på fem matcher. Ikväll väntar serieledaren MoDo som samlat ihop 13 poäng och ännu inte förlorat under ordinarie tid. MoDo besegrade igår Mora efter ett segermål från Emil Wahlberg med tre minuter kvar av tredje perioden.

Fredric Weigel är poängbäst i Björklöven med fem assists så här långt. Scott Pooley och Maxime Fortier har gjort tre mål vardera. I MoDo är det Riley Woods som gjort flest poäng med nio (3+6). De poängstarka backarna Pontus Näsén och David Bernhardt följer strax bakom.

Nedsläpp ikväll klockan 18.00 i Winpos Arena. Tänk på att komma till arenan i tid då det väntas bli fullsatt och kan lite tid vid insläppen.

Henrik Lundh