Dam: Calle Johansson ansluter
Publicerad: 2018-04-13

Björklövens damlag har knytit upp Calle Johansson som resurs

Calle Johansson, den tidigare SM-guldmedaljören med Björklöven förstärker organisationen kring Björklövens damlag kommande säsong.

- Det är med stor glädje som jag kan presentera Calle Johansson som resurs till Björklöven dam kommande säsong. Han kommer att agera som rådgivare och extern coach till både ledarna och spelarna och även hålla i en del isträningar. Calle har ju en enorm erfarenhet och är en av våra största hockeyspelare genom tiderna som förutom att ha spelat över 1100 matcher i NHL även har varit tränare i Washington Capitals bara för några säsonger sedan. Han är dessutom en gammal Björklövenspelare själv och kommer att tillföra en oerhörd mängd med rutin och kunskap till organisationen, säger Björklöven dams sportchef Tom Heikka.

 - Björklöven dam har antagit en tydligare roll som en kandidat till att kvala mot SDHL med en mängd förändringar mot att spetsa till laget, både på och utanför isen. Vi har en uttalad högre kravbild än tidigare och en uttalad satsning att spela playoff till våren och Calle Johansson är då ett starkt bidrag till att nå vår målsättning, avslutar Tom Heikka.
Mikael Kassman
Huvudpartners
Officiell materialleverantör