Ny uppdaterad Björklöven Play
Publicerad: 2024-03-12
Idag lanseras en ny och uppdaterad Björklöven Play.

- Björklöven Play har flyttat till en ny plattform. Det innebär ett rejält ansiktslyft med bättre tillgänglighet och funktion, säger Niclas Bornefjord som är marknadsansvarig i Björklöven.

-  Vi är stolta att arbeta med Björklöven som är ett stort varumärke i svensk ishockey med en stor och dedikerad supporterskara, säger Linus Malmborg, Commercial Director på Staylive som är leverantör.

Björklöven Play kommer innehålla material som är kostnadsfria tillsammans med premiumklipp som kräver ett abonnemang. Om du är Lövenbyggare ingår allt material via Björklöven Appen.

- Det blir ett rejält lyft för alla Lövenbyggare som kommer får tillgång till alla klipp via Björklövenappen, utan kostnad.

Björklöven har precis färdigställt en helt ny studio i arenan för att underlätta arbetet med att skapa material och göra intervjuer med spelare och ledare.

- Vi har smygstartat lite med intervjuserien 87 sekunder men det är bara en av flera nya initiativ som finns med i planerna framåt, berättar Simon Brändström som ansvarar för innehållet på Play.

Du som har en prenumeration på Björklöven Play sedan tidigare behöver aktivt säga upp det nuvarande och teckna nytt avtal i den nya plattformen – eller gå med som Lövenbyggare istället. Det går tyvärr inte att flytta användarna från den gamla till den nya så det måste var och en göra själv.

Klicka här för att komma till den gamla plattformen för att säga upp abonnemang:
https://solidsport.com/user/profile/content

Klicka här för att teckna abonnemang i nya Björklöven Play:
https://www.bjorklovenplay.se/subscribe

Klicka här för att bli Lövenbyggare:
https://bjorkloven.propublik.se/lovenbyggare

Huvudpartners
Officiell materialleverantör