Viktig information om säsongskort
Publicerad: 2023-02-28
Slutet på grundserien närmar sig och snart väntar slutspel. Detta är vad som gäller kring säsongskort, abonnemang och lösbiljetter.

Säsongskort

Om du vill behålla ditt säsongskort över slutspelet så behöver du inte göra någonting alls. Enligt avtal kommer ditt säsongskort att förlängas automatiskt. Björklöven fakturerar för varje spelad match i efterhand. Björklöven fakturerar för varje spelad match i efterhand. Om du har ståplats betalar du 150 kronor per match för ståplats vuxen. 100 kronor per match för ståplats student/ungdom och 50 kronor per match med 714-kort.

Om du har sittplatsbiljett eller familjepaket varierar priset beroende på var du sitter men baseras på aktuellt matchpris för varje match. Fakturering sker oavsett om du varit på matchen eller inte, eller om du avaktiverar din plats. Vi har skickat ut prisupopgifter via mail.

Alltså. Om du vill behålla säsongskortet i slutspelet behöver du inte göra någonting och du får en räkning i efterhand på alla spelade matcher. Oavsett om du varit på matchen eller inte.

Om du inte vill förlänga säsongskortet så säger du upp det senast torsdag 9 mars via länken, https://bjorkloven.propublik.se/uppsagningserie

Abonnemang

Om du har ett privat abonnemang eller All-Inclusivekort har vi skickat ut information via mail med uppdaterade villkor och priser för just ditt abonnemang. Om du inte har fått något mail så ber vi dig kontakta [email protected] eller ring 090-712579 snarast så skickar vi en kopia. Om du vill säga upp ditt abonnemang så ska det göras senast den 3 mars 2023 via https://bjorkloven.propublik.se/uppsagning

Supporterkort

Om du har ett supporterkort och är medlem i supporterklubben så ingår hela slutspelet i ditt supporterkort. Du behöver inte göra någonting och får ingen faktura i efterhand.

Halvårskort inkl. slutspel

Slutspelet ingår i priset. Du behöver inte göra någonting och får ingen faktura i efterhand.

Matchbiljetter

Matchbiljetter till slutspelet kommer att släppas när matcherna är klara. Biljettsläpp kommer att ske i turordning dör medlemmar i Björklöven har förtur. Biljetterna kommer att finnas via bjorkloven.ebiljett.nu Om du vill blir medlem kan du klicka här: https://bjorkloven.propublik.se/medlem

Huvudpartners
Officiell materialleverantör