Vi söker VD och klubbchef till Umeås mest engagerande varumärke
Publicerad: 2024-07-09
Tar du Björklöven in i framtiden?

I 54 år har vårt älskade Björklöven kämpat, ramlat, ställt sig upp, vuxit, kommit tillbaka, engagerat och alltid väckt känslor. Från 5-åringen som tar sina första stapplande skär, via våra tusentals passionerade supporters och vidare till A-lagens stjärnor – idag är föreningen en självklar och viktig del av Umeå. Björklöven är Umeå och Umeå är Björklöven.

Nu söker vi dig som kan leda verksamheten, såväl bredd som elit, in i framtiden och hjälpa oss nå vår vision: Att bli Sveriges mest älskade hockeyförening. Som VD och klubbchef för Björklöven blir det du som skapar förutsättningarna för organisationen att växa och utvecklas. Genom initiativkraft, tydlighet och struktur möjliggör du förflyttning och styr mot gemensamma mål. 

Det finns många ideella krafter och intressenter som har förväntningar och ställer krav – Björklöven berör på många plan och ett fantastiskt engagemang präglar föreningen, vars hela verksamhet bygger på supportrarnas, sponsorernas, medlemmarnas, spelarnas, föräldrarnas, ledarnas och andras kärlek till allas vårt ”Löven”. Det innebär att du möter dem, i med- och motgång, och att en god kommunikations- och samarbetsförmåga är en förutsättning för att leda Björklöven.

Rollen kräver att du har inblick i föreningslivet, en mycket god affärsmässig förståelse och finansiell kunskap och att du vågar utmana och fatta välgrundade beslut, som ibland kan vara tuffa. Du behöver ha ett tydligt, närvarande och värderingsstyrt ledarskap samt en resultatorienterad och strategisk förmåga att leda verksamheten.

Ta chansen att forma och utveckla den viktiga nyckelrollen i Björklövenfamiljen, och bygg vidare på Umeås mest engagerande varumärke. Läs mer och sök tjänsten som VD och klubbchef idag - klicka här

Huvudpartners
Officiell materialleverantör