Förlust mot Karlskoga

Publicerad: 2023-11-18
Björklöven förlorade bortamatchen mot Karlskoga med 5-4.

I en svängig match på lördagskvällen möttes Karlskoga och Björklöven. Matchens första mål gjordes av Karlskoga i den första perioden. Den följdes av en målrik mittenperiod. I powerplay kunde Myles Powell göra sitt tionde mål för säsongen till 1-1. Nicolai Meyer gav sedan Björklöven ledningen för första gången i matchen när han sprätte in 1-2 efter en kaotisk situation framför mål. Karlskoga kvitterade till 2-2 innan Alexander Wiklund och Kim Johansson kunde se till att Björklöven hade en tvåmålsledning. Innan pausvila hade dock Karlskoga reducerat till 3-4 i en period som innehöll 6 mål.

I den tredje period föll två mål och tyvärr var det Karlskoga som gjorde båda och båda målen kom dessutom i powerplay. Matchen slutade därmed 5-4 och Björklöven fick åka hem utan poäng ifrån den här matchen.

Nästa match spelas på onsdag hemma mot AIK. Nedsläpp 19.00.