Förlust mot Östersund
Publicerad: 2024-01-31
Björklöven förlorade hemmamatchen mot Östersund med 1-4.

Björklöven tog emot Östersund på hemmaplan under onsdagskvällen och skulle försöka följa upp vinsten mot Brynäs senast. Björklöven hade också det mesta av spelet i den första perioden men Östersund stack upp i ett anfall och kunde göra 0-1 efter 13.56. Björklöven ägde mest puck även i den andra perioden men det var Östersund som utökade till 0-2 i början av perioden. När Björklöven fick spela powerplay i slutet av perioden kom reduceringsmålet till 1-2. Scott Pooley sköt och på returen plockade Gustav Possler upp pucken och skickade med en backhand mellan benen över pucken till Jacob Olofsson som med i stort sett hela målet öppet kunde raka in pucken.

Björklöven jagade en kvitteringspuck i den tredje perioden och saknade inte lägen men tyvärr kom två mål i tom målbur när man tagit ut målvakten Niklas Svedberg.

För Björklövens del väntar nu match borta mot Almtuna på fredag. Nedsläpp 19.00 i Gränby ishall.