Inför matchen mot Tingsryd
Publicerad: 2024-02-14
Ikväll gästar Tingsryd Winpos Arena.

Det är dags för ny hemmamatch i Winpos Arena ikväll när tolfteplacerade Tingsryd kommer på besök. Tingsryd kommer från en förlängningsförlust mot AIK senast där man hämtade upp ett underläge med 3-0 i den sista perioden och fick med sig en poäng.

Björklöven fick se sig besegrat av Östersund i sin senaste match. Också denna match gick till förlängning. Jacob Olofsson ende målskytt för Björklöven.  
Björklöven ligger sexa i tabellen med nio poängs marginal ner till Nybro som ligger nedanför strecket som ger en direktplats i kvartsfinalspelet.

Myles Powell har missat några matcher men han är fortsatt ohotad etta i interna poängligan. Det har blivit totalt 43 poäng för kanadensaren. Scott Pooley följer på 33 poäng. 
I Tingsryd är det Felix Olsson som gjort flest poäng (33) följt av tidigare Björklövenbacken Simon Åkerström med 29 poäng.  Lagen har mötts tre gånger hittills under grundserien och Björklöven har vunnit en av dessa matcher. En förlust kom efter övertid. 
Nedsläpp ikväll klockan 19.00. Biljetter hittar du som vanligt här. Glöm inte bort att köpa biljett också till fredagens hemmamatch mot Kalmar.

Henrik Lundh
Huvudpartners
Officiell materialleverantör