Östersund vann efter övertid
Publicerad: 2024-02-09
Björklöven förlorade bortamatchen mot Östersund med 2-1 efter förlängning.

Veckans tredje match väntade för Björklöven på fredagskvällen. Laget hade åkt till Östersund för det fjärde mötet lagen emellan i Hockeyallsvenskan denna säsong. Östersund målade först i denna match. Adam Hirsch sköt ett skott som studsade in till 1-0. Målet godkändes efter videogranskning. Det blev den första periodens enda mål. I den andra perioden fick vi se ett par heta chanser men mest var det ganska tillknäppt.

Björklöven jobbade till sig en kvittering efter dryga fyra minuter av den tredje perioden. Maxime Fortier jobbade till sig pucken på vänsterkanten och försökte sig på en dragning där pucken hamnade hos Jacob Olofsson framför mål. Olofsson tryckte sen upp pucken i nättaktet och 1-1 var ett faktum. Björklöven kändes piggare i slutdelen men matchen gick till förlängning. I slutdelen av förlängningen var det Östersund som kunde göra 2-1 och ta med sig extrapoängen.

Björklövens nästa match spelas hemma mot Tingsryd på onsdag. Nedsläpp 19.00 i Winpos Arena.