Winpos Arena blir Visionite Arena
Publicerad: 2024-03-23
Efter tre år med Winpos Arena kommer Björklöven från och med nästa säsong spela sina hemmamatcher i Visionite Arena.

 - Det känns väldigt inspirerande att Visionite förvärvar namnrättigheten och kliver in som ny huvudpartner i Björklöven. Ett växande företag med stark lokal anknytning och en tydlig identitet som vi gärna vill samarbete med, säger Björklövens VD, Anders Blomberg

- Jag vill även säga tack till Winpos Group som lämnar över namnrättigheten. När vi tecknade avtalet för tre år sedan var det starten för ett långsiktigt och starkt partnerskap. Det blir också tydligt när dom står kvar som huvudpartner även när arenan byter namn, fortsätter Blomberg.

- Vi på Visionite är otroligt stolta över att få vara huvudpartner till Björklöven och ser framemot vårt samarbete under kommande år. Björklöven är för oss en symbol för ett aktivt föreningsliv i framkant som förenar människor, säger Visionites grundare och koncernchef, Mattias Matsson.

- Vi tror starkt på Björklövens framtid och är glada att vi får vara en del av den.

Visionite är ett IT-konsultbolag med över 450 snälla medarbetare som finns på 16 orter runt om i landet. Bolaget startade 2018 i Umeå och har en imponerande tillväxt samt prisbelönats med att vara Sveriges bästa arbetsgivare.   

Se intervjun med Visionite grundare och koncernchef, Mattias Matsson samt Björklövens vd, Anders Blomberg. Fri att se på Björklöven Play

Se videon här!

Huvudpartners
Officiell materialleverantör