Ny förlust efter övertid
Publicerad: 2024-03-22
Björklöven förlorade den tredje kvartsfinalen mot Djurgården med 3-4 efter förlängning.

Inför ett fullsatt arena spelade Björklöven sin första hemmamatch i kvartsfinalserien mot Djurgården. Publiken fick se en tillknäppt första period där skotten och de stora chanserna var relativt få. Den andra perioden innehåller tre mål och tyvärr är det Djurgården som gör alla tre. Uppförsbacken för Björklöven känns tuff men starten på den tredje perioden inger hopp. Redan efter 1.32 av perioden serverar Maxime Fortier en puck till Nick Schilkey där han placerar in 1-3 i det bortre hörnet. Björklöven fortsatte att ha det mesta av pucken och 2-3 kom efter knappa 7 minuter in på perioden. Det var ett riktigt viljemål där Gustav Possler till slut kunde trycka in pucken. Dryga minuten senare kommer 3-3 där Liam Dower-Nilsson direktskjuter in pucken i det första krysset. Björklöven har några bra chanser att ta ledningen men matchen går till förlängning. Efter 8.55 av förlängningen kommer avgörandet och det är Djurgården som gör 3-4 och tar ledningen med 3-0 i matcher.

Ny match väntar på söndag. Nedsläpp 18.30.