Dubbla förlängningar
Publicerad: 2024-04-11
Gustav Possler och Lenni Killinen har förlängt sina kontrakt med Björklöven.

Gustav Possler har gjort fyra säsonger, ca 220 matcher och drygt 120 poäng efter återkomsten till Björklöven säsongen 20/21. Nu står det klart att det blir en fortsättning i Björklöven för 29-åringen. Possler draftades av Buffalo Sabres 2013 och har därefter hunnit med 270 matcher i SHL samt en kortare sejour i finska Lukko. Possler har förlängt sitt kontrakt med Björklöven med två säsonger 

-Gustav gör ett oerhört jobb i det tysta hos oss i Björklöven. Jag tror inte alla förstår hur nyttig han är i både offensiven och defensiven, säger Björklövens sportchef Per Kenttä. 

Lenni Killinen anslöt i februari från finska Pelicans och hann med elva matcher i Björklöven den just avslutade säsongen. Björklöven och den 23-årige finländaren har nu kommit överens om en fortsättning i den gröngula tröjan. Killinen draftades 2018 av Carolina Hurricanes och han har hunnit med sex säsonger och drygt 200 matcher i finska förstaligan. Killinen har förlängt sitt kontrakt med Björklöven över kommande säsong.

-Lenni är en stor, stark och oöm spelare som är bra i sargspelet. Han kom in som en injektion till oss och jag tror att han kan växa ytterligare med en full säsong hos oss, avslutar Per Kenttä.