Inför matchen mot MoDo
Publicerad: 2023-11-30
Ikväll väntar match i NDHL mot MoDo.

Trots en ledning med 2-0 inför sista perioden lyckades Björklöven inte få med sig någon poäng i mötet med Skellefteå senast. Det blev till slut en snöplig uddamålsförlust där Skellefteås segermål kom med endast fem sekunder kvar av tredje perioden. I och med förlusten bröts den nio matcher långa segersviten Björklöven hade.

Kvällens motståndare MoDo besegrade Timrå i sin senaste match och ligger i och med segern trea i tabellen på 19 poäng efter elva spelade matcher. Björklöven ligger placeringen före med 26 poäng men med två matcher mer spelade.

Kvällens match blir lagens fjärde och sista möte i grundserien. Lagen har varsin seger under ordinarie matchtid och utöver det vann Björklöven en match efter straffar.

Lotte Pedersen och Vega Munhoz har gjort flest poäng i Björklöven med tolv poäng vardera. Moa Johannesson är poängbäst i MoDo med 13 poäng.

Nedsläpp klockan 19.00 i Winpos Arena. Biljetter till matchen hittar du här.