Inför matchen mot Västervik
Publicerad: 2023-10-01
I eftermiddag väntar ny hemmamatch mot Västervik.

Björklöven besegrade Västervik med 6-1 i fredags efter att ha avgjort matchen redan i den första perioden. Liam Dower Nilsson inledde målskyttet i powerplay redan efter två minuter och sedan kom ytterligare fyra mål innan period ett var slut. Nicolai Meyer, Gustav Possler, Mattias Nörstebö och Myles Powell målskyttar. Maxime Fortier gjorde Björklövens sjätte mål innan Västervik satte ett tröstmål. Segern var Björklövens andra på tre matcher. I eftermiddag väntar nytt möte med Västervik. Även denna gång är det Winpos Arena som är skådeplats.

Västervik letar fortsatt efter sin första seger. Än så länge har det blivit en poäng efter en övertidsförlust mot Djurgården. Nedsläpp ikväll klockan 15.00. Biljetter hittar du som vanligt