Uddamålsförlust mot Karlskoga
Publicerad: 2023-12-15
Björklöven förlorade hemmamatchen mot Karlskoga med 1-2.

Björklöven inledde matchen klart bäst och hade ett övertag i den första perioden. Skottstatistiken 14-3 skvallrade också om att Björklöven pressade på men tyvärr kom inte någon utdelning. Istället kom matchens första mål i slutet av den andra perioden. I en spelvändning gjorde Karlskoga 0-1. Björklöven fortsatte att skapa chanser men målet kom av en ren slump där Fredric Weigel tekade men pucken hamnade i mål med hjälp av Karlskogaklubbor. Björklöven jagade ett ledningsmål men jakten tog stopp när man hamnade i numerärt underläge. Karlskoga fick till slut utdelning och 1-2 målet blev matchens sista.

För Björklövens del väntar en match till innan jul. Östersund står för motståndet på bortaplan. Nedsläpp 19.00.