J20 vidare till kvalserien
Publicerad: 2024-03-18
Björklövens J20-lag vann den avgörande kvartsfinalen mot BIK Karlskoga med 3-2 efter förlängning.

Björklöven ordnade en tredje och avgörande match mot Karlskoga när man vann gårdagens andra kvartsfinal med 5-0 hemma i Winpos Arena. Karlskoga tog ledningen i matchen i den första perioden men med endast 7 sekunder kvar av perioden gör Filip Jonsson 1-1 i powerplay. Karlskoga tar återigen ledningen i den andra perioden och det resultatet står sig till dryga 15 minuter in på den tredje perioden. Då kvitterar Liam Normann till 2-2 i powerplay och matchen går till förlängning. 2.53 in på förlängningen ser Liam Normann till att göra 3-2 och ta Björklöven till kvalserien till J20 Nationell. I kvalserien kommer Björklöven möta Oskarshamn, Västerås, Malmö och Tyresö/Hanviken.