Vinst mot Tingsryd
Publicerad: 2024-01-19
Björklöven vann bortamatchen mot Tingsryd med 5-2.

Veckans tredje match för Björklöven utspelade sig i Tingsryd. Björklöven fick en fin start på matchen där Gustav Possler grävde fram pucken framför mål och gjorde 0-1 efter 3.45. Trots ett par numerära överlägen höll sig resultatet perioden ut. Dryga fem minuter in på den andra perioden höll sig Scott Pooley framme på en retur och satte 0-2. Tingsryd lyckades reducera till 1-2 efter en styrning.

I inledningen av den tredje perioden gjorde Alexander Wiklund 1-3 med en backhand från snäv vinkel och Björklöven kontrollerade matchen. Med 4.20 kvar gjorde Tingsryd 2-3 i powerplay. Så småningom tog de ut målvakten men det resulterade i två mål från Björklöven. Malte Sjögren och Alexander Wiklund satte varsitt mål.

Björklövens nästa match spelas på onsdag hemma mot Djurgården. Nedsläpp 19.00 i Winpos Arena.