Rototilt ny huvudpartner till Björklöven
2020-10-02
Inför Björklövens seriepremiär presenteras Rototilt som ny huvudpartner. - Björklöven och Rototilt delar ambition i att spela på absolut högsta nivå. Vi växer och satsar för framtiden med dubblering av fabriken och behöver synas på fler arenor, säger Anders Jonsson VD på Rototilt Group AB.

Rototilt är en av världens ledande tillverkare av tiltrotatorsystem, redskap och tillbehör till grävmaskiner. Företaget har sin bas i Vindeln där man nu håller på att färdigställa en dubblering av fabriksytan. Förutom fabrik och kontor i Vindeln har Rototilt även kontor i Umeå.

-Vi gör i år en satsning med både Björklöven och A3 Basket som är elitsatsande lag som vill agera på absolut högsta nivå, precis som oss! Rototilt är inne i en spännande resa med höga ambitioner. Man kan säga att även vi gör en elitsatsning, säger Anders Jonsson, VD på Rototilt Group AB.

Rototilt och Björklöven har skrivit ett avtal för säsongen 2020/2021 som bland annat innehåller exponering i arenan och på matchtröjan. -Vi är mycket stolta och glada att kunna presentera Rototilt som ny huvudpartner. Det känns kul att få vara med på Rototilts spännande resa, säger Anders Blomberg VD på Björklöven.

Rototilt fortsätter att växa på en internationell marknad med breddat produktutbud och strategisk kompetensförsörjning är därför högt upp på agendan. -Vi bygger för framtiden och vårt samarbete med Björklöven och A3 basket är viktiga arenor för att synas och höras ännu mer. Huvudpartnerskap med Björklöven breddar oss ytterligare och visar att Rototilt är en arbetsplats för alla, säger Peter Strömberg, Group HR Manager.