Nu fyller vi hallen igen!
2020-12-09
På lördag spelar Björklöven mot Almtuna i säsongens första lördagsmatch. Normalt hade det varit som uppdukat för en folkfest och kanske till och med lapp-på-luckan-fullsatt. Nu vet vi alla att det inte blir så.

Med hjälp av supportrar och partners har Björklöven redan sålt 38 000 fyllhallenbiljetter till stöd för förlorade biljettintäkter som är livsviktiga i dessa tider. Nu gör vi ett nytt försök att fylla hallen i kommande matcher med målsättningen att passera 40 000 fiktiva biljetter tom. den 19 december.

Varje biljett kostar 50 kronor. För dig som vill ge extra stöd med chans att vinna en signerade matchtröja kan du köpa logeplatser för 500 kronor.

Köp här: fyllhallen.se

Tävla och vinn För varje fiktiv biljett som du köper har du chans att vinna en välfylld #fyllhallenlåda med lövenläsk, godis och merchandise. Totalt tävlar vi ut 5 lådor. Varje inköpt logebiljett ger dig dessutom chansen att vinna en signerad Fredric Andersson försäsongströja. Om du vill ha chansen att vinna måste du köpa biljetten via fyllhallen.se och svara på frågan i formuläret. Vi drar vinnarna bland alla korrekta svar efter den 19 december.

Kenttäkaffe blir nybryggt på OK Västerbottens OKQ8-stationer Stötta ungdomsverksamheten genom att handla Kenttäkaffe i den virtuella kiosken i samband med ditt biljettköp. I samarbete med OK Västerbotten kan du sedan byta din Kenttäkaffe mot en riktig kopp kaffe på någon av deras 21 bemannade OKQ8-stationer i Västerbotten. Erbjudandet gäller vid uppvisande av kupong som mailas ut i samband med köpet och gäller tom 31 december 2020. OK Västerbotten bjuder på kaffet och Björklövens ungdomsverksamhet behåller intäkten.

Köp här: fyllhallen.se

Stort tack för ditt stöd!

OBSERVERA! Köp kopplat till #fyllhallen inte medger något inträde i samband med någon match. Köpet är endast för att visa support och uppskattning för Björklöven.