Björklövens vd: ”Fullkomligt oacceptabelt”
Publicerad: 2020-12-14
I efterspelet till Björklövens 4-8-förlust mot Mora har det spekulerats i att spelare från Björklöven varit inblandade i ”matchfixning” och medvetet agerat på ett sätt som gynnat motståndarlaget. Björklövens vd tar allvarligt på misstankarna och välkomnar en grundlig utredning.

–Jag hoppas att detta reds ut ordentligt och att vi vänder på alla stenar som går att vända på. Bara misstanken är allvarlig nog, men om det skulle visa sig stämma är det naturligtvis fullkomligt oacceptabelt och något som aldrig får förekomma i vår förening. De här spelarna utbildas i vad som gäller i Björklöven och det här är så långt ifrån den kultur som vi står för, säger Anders Blomberg, som efter matchen samlade hela laget och tränarstaben för att prata igenom både insatsen och misstankarna.

–Jag har otroligt svårt att tro att någon i Björklöven har varit inblandad i en sådan typ av aktivitet. Självklart välkomnar vi att frågan utreds om det nu finns misstankar och spekulationer, säger Anders Blomberg, som tar tillfället i akt att vända sig direkt till supportrarna.

–Jag är lika besviken som er efter förlusten, men jag lovar att vi gör allt för att komma tillbaka starkare.

Huvudpartners
Officiell materialleverantör