Ingen klack i arenan
2021-03-22
Under helgen skickade Björklöven ut en förfrågan till säsongskortare om att upplåta dom 8 platserna i publiken till supporterklubben för stötta laget i slutspelet.

-Vi har ett avtal med alla säsongskortare som stog kvar och den uppgörelsen vill vi hedra. När det sedan kom en önskan från spelarna i laget att få ta in Green Devils under matchen ville vi ändå ställa frågan. Villkoret var att svaret ska vara enhälligt för att vi ska genomföra det och det var det inte.

-Vi respekterar alla enskilda val och gör ingen förändring. Sedan fortsätter vi avvakta utvecklingen kring smittspridning och restriktioner. Även om vi inte önskar annat än att fylla hallen så går människors hälsa alltid först, säger Anders Blomberg som är VD i Björklöven.

I slutspelet är det nedsläpp klockan 19:00 på vardagar vilket innebär att logeägarna inte kan vara på plats eftersom alla serveringsytor måste vara utrymda senast 20:30.

-Tidigare under året har logeägare bjudit in lite supportrar när dom själva inte ska använda logen för att skapa lite stämning i arenan. Nu blir ju inte heller det aktuellt eftersom vi måste påbörja utrymning redan i andra perioden.

-Vi hoppas att spelarna ska känna stödet från alla gröngula ändå. Det kommer sitta tusentals gulgröna framför tv:n och heja järnet och det tror jag dom vet med sig. Framförallt spelarna som var med ifjol och fick känns kärleken från fansen, avslutar Blomberg.