J18: Vinst mot Kramfors-Alliansen
Publicerad: 2018-11-12

Björklöven vann med 6-2 mot Kramfors-Alliansen i söndagens match

Björklövens J18 lag forsätter kampen om en plats bland de fem bästa i J18 Elit Norra som går till J18 Allsvenskan. I och med segern mot Kramfors-Alliansen befinner man sig på just den femte platsen.

Det var dock Kramfors som tog ledningen i matchen då man fick chansen i numerärt överläge. Björklöven replikerade snabbt då Elliot Ekefjärd och Ludvig Lindström på mindre än en minut såg till att Björklöven gick till paus med en 2-1 ledning. Skotten i perioden 13-13.

I andra perioden föll två mål och båda kom från Björklöven. Elias Lundström gjorde sitt första mål i J18 i sin första match när han gjorde 3-1. I numerärt underläge gjorde sedan Emil Ribom sitt tolfte mål för säsongen. Skotten i andra perioden 15-13.

Dryga fem minuter in i tredje perioden såg Kramfors till att skapa lite spänning i matchen igen då man gjorde 4-2. Det blev dock ingen spänning på slutet i och med att Max Lundgren gjorde 5-2 med 2.19 kvar att spela. Bara 21 sekunder senare fick vi se en ny målskytt som målade för första gången i J18 och det var Edvin Wahlberg som gjorde 6-2. Skotten i perioden 14-5 och sammanlagt 42-31.

Nästa match spelas 12.00 på lördag 17/11 borta mot Östersund.