Inför matchen mot Västervik
Publicerad: 2021-12-12
I eftermiddag är det ny bortamatch den här gången mot Västervik

Det blev den andra raka förlusten under den pågående bortaturnén när Troja stod för motståndet i fredags. Ryan Gropp och Jesper Lindgren målskyttar i förlusten med 5-2.

Idag avslutas den tre matcher långa bortaturnén med match mot Västervik. Västervik kommer till matchen med en seger mot Vita Hästen i bagaget. Två sena mål bärgade tre poäng i Himmelstalundshallen.

Björklöven ligger kvar på en tredjeplats med 47 poöng på 24 matcher men avståndet nedåt har krympt. Västervik är sjua i tabellen med 40 poäng.

Axel Ottosson och Alexander Wiklund noterades för varsin assist i fredags och är därmed uppe i 21 poäng vardera i interna poängligetoppen. Christopher Bengtsson är forstatt målbäst med sina tio fullträffar.

Skyler Mckenzie är både mål- och poängbäst i Västervik. Tretton mål och totalt 17 poäng har det blivit för kanandensaren vilket är bäst i hemmalaget.

Det senaste kring Björklöven hittar ni som vanligt på Björklöven Play.

Nedsläpp klockan 15.00.

Glöm inte bort att köpa biljetter till matchen mot MoDo fredagen den 17 december. Det fanns häromdagen ett fåtal biljetter så vänta inte för länge.

Henrik Lundh