J18 slog Skellefteå
Publicerad: 2019-12-08
Björklöven J18 slog Skellefteå med 6-2 i avslutningen av J18 Elit Norra tidigare idag

Karl Fredriksson gav Björklöven ledningen i slutet av första perioden i dagens derbyt mot Skellefteå. Björklöven kunde utöka med två snabba mål i inledning av andra perioden. Elliot Ekefjärd med mål nummer 23 och Rocky Persson med första målet efter återkomsten.

Ludvig Nilsson satte 4-0 fyra minuter senare och Elliot Ekefjärd gjorde sitt andra mål i matchen till 5-0 innan halva matchen var spelad. Skellefteå kunde reducera två gånger innan mittenperioden var över.

Tredje periodens enda mål kom från Ludvig Nilsson när dryga minuten återstod. Nilssons mål fastställde slutresultatet till 6-2. Skotten i matchen 29-31.

Björklövens junior och ungdomsansvarige Joakim Engström reflekterade lite över J18s fina insatser i J18 Elit Norra under hösten och några särskilda händelser som han ville uppmärksamma.

-Elliot Ekefjärd vinner poängligan (ifjol hade vi Emil Ribom som vinnare)