Inför matchen mot AIK

26 februari 2021 10:30

AIK står för motståndet när ny bortamatch väntar ikväll


Björklöven följde upp segern mot Västerås med att besegra Kristianstad i onsdags. Segersiffrorna skrevs till hela 6-0 efter mål av Sebastian Manberg (2), Alexander Deilert, Pontus Andreasson, Alexander Wiklund och J.T. Brown.

Ikväll väntar AIK i lagens fjärde möte för säsongen. Björklöven vann det första mötet i Umeå med 5-2 medan AIK har vunnit de två nästföljande; 4-3 i Umeå och 3-1 i Stockholm för två veckor sedan.

AIK, som inledde säsongen svagt, har klättrat i tabellen men man kommer till kvällens match med tre raka förluster och i onsdags blev det hela 0-8 då man mötte serieledande Timrå. AIK ligger med sju matcher kvar att spela åtta i tabellen men med endast sämre målskillnad än sjätteplacerade Tingsryd.

Nedsläpp ikväll klockan 19.00.

Ett färskt avsnitt av studioprogrammet "Ett steg in mot mitten" med blanda annat Stefan Öhman som gäst samt de senaste nyheterna kring Björklövens lag hittar ni som vanligt på Björklöven Play.

Glöm heller inte bort att stötta Björklöven i den publikfria publikfesten. Mer information om hur du kan bidra hittar du här.