Inför matchen mot Mora
Publicerad: 2020-12-14
Match mot Mora i A3 Arena väntar ikväll

Efter två mål i den tredje perioden lyckades Björklöven få med sig samtliga tre poäng i senaste matchen mot Almtuna. Alex Hutchings, gjorde mål för fjärde matchen i rad, och Axel Ottosson, poäng för fjärde matchen i rad, var Björklövens målskyttar i en match där målramen och en storspelande bortamålvakt länge såg ut att hindra Björkövens andra raka seger mot Uppsalalaget.

Ikväll väntar match för första gången den här säsongen mot Mora. Mora ligger med i det täta mittenskiktet av tabellen och man kommer från en förlust med 6-2 igår mot Timrå. I Mora återfinns Oskar Stål-Lyrenäs som gjort fem mål och totalt sju poäng på de 15 matcher han spelat så här långt.

Nedsläpp ikväll klockan 19.00.

De senaste nyheterna kring Björklövens lag och till exempel nyförvärvet Grant Besse hittar ni på Björklöven Play."Line up med Lahti", "Efter matchen med Kassman", "Släpp pucken med Kassman" och "Ett steg in mot mitten" är stående inslag som ni kan ta del av via Björklövens playkanal.

Glöm heller inte bort den pågående och prisade kampanjen #fyllhallen. Björklövens fantastiska supportrar och sponsorer har hittills köpt mer än 42 000 soffbiljetter under hashtaggen #fyllhallen. Mer information om kampanjen som pågår fram till 19 december hittar du här.

Henrik Lundh