Seger mot Djurgården för J18
Publicerad: 2020-01-19
Björklöven J18 besegrade serieledande Djurgården med 5-3 tidigare idag

Björklöven J18 följde upp gårdagens storseger mot Södertälje med att besegra Djurgården med 5-3 idag. Elliot Ekefjärd gjorde 1-0 sju minuter in i första perioden. Ossian Sjödin utökade till 2-0 i spel fem mot fyra två minuter före första periodens slut.

Djurgården kunde både reducera och kvittera i mittenperioden och dessutom fullborda vändningen fyra minuter in i tredje perioden med 2-3. Björklöven visade dock prov på en härlig lagmoral och vände tillbaka matchen. Ossian Sjödin satte 3-3 halvvägs in i tredje perioden. Ledningsmålet kom 1.20 före tredje periodens slut då Rocky Persson hittade rätt. Elliot Ekefjärd kunde sedan fastställa slutresultatet till 5-3 i tom bur. Skotten i matchen 20-40.

För Björklövens del väntar matcher mot Almtuna och Timrå på hemmais nästa helg.