Björklöven förlorade i derbyt
Publicerad: 2019-10-27
Björklövens damlag förlorade mot Skellefteå med 0-4

Det är Skellefteå som inleder den första perioden bäst och har flertalet chanser som till slut resulterar. Efter en hafsig situation framför Lettrichova i Björklövens mål kan Ellen Lövgren stöta in pucken. Björklöven sticker upp nån gång men perioden slutar 0-1. Skotten 2-12.

Även den andra perioden inleder Skellefteå bäst och Björklövens tränare Tommy Henriksson tar en timeout efter dryga nio minuter. Kort därefter får Björklöven ett numerärt överläge men det vill sig inte bättre än att Skellefteå gör 0-2. Innan perioden är slut har Skellefteå utökat till 0-4. Skotten i perioden 3-13.

I den tredje perioden skapar Björklöven fler chanser än i de andra två perioderna men Skellefteå kan hålla undan till en seger. Skotten i den tredje perioden 8-9 och sammanlagt 13-34.