Pavel och Pukka fortsätter i Björklöven

10 mars 2017 14:00

Niklas Pavel och Mikko Pukka är klara för en forsättning i Björklöven.


- Mikko Pukka är ytterligare en viktig pusselbit i lagbygget som levererade för oss när han kom in som en sen värvning. Det känns väldigt positivt att Mikko vill fortsätta spela med Björklöven, säger Björklövens tränare Joakim Fagervall.

Rutinerade Pukka med meriter från det finska landslaget värvades till Björklöven från Vaasan Sport i finska högstaligan under slutdelen av säsongen. Han spelade 12 matcher med Björklöven och stod för 6 poäng. Dessutom hade han anmärkningsvärda +10 i +/- statistiken på de relativt få matcherna.

- Då Mikko kom in under slutet av säsongen tillförde han energi och stabilitet till laget både på isen och i omklädningsrummet. Han är seriös och han kommer alltid till ishallen med ett leende, säger Joakim Fagervall.

Niklas Pavel anlände till Björklöven från Kiruna inför säsongen och i sin första säsong i Hockeyallsvenskan spelade han 49 matcher och gjorde 11 poäng.

- Med rätt träning kommer Niklas att bli en betydelsefull back i Björklöven och han passar in bra i vårt system. Han vill verkligen bli bra och är vetgirig och ger 100% i alla lägen, det är något jag jag verkligen gillar hos honom, avslutar Joakim Fagervall.

Kontraktet med Mikko Pukka är på 1 år och Niklas Pavels kontrakt är på 2 år.