Nu släpper vi säsongskorten

12 maj 2016 08:00

Fram till och med den 3 juni har alla som förlänger sitt säsongkort eller köper nytt reducerat pris. Säkra ditt säsongskort och följ med på den gröngula resan uppåt.


Förlängning av befintliga säsongskort: 12 maj - 3 juni Under denna period är samtliga platser från förra säsongen förbokade till tidigare säsongskortskunder. Efter den 3 juni släpps alla kort som inte förlängda och betalade upp till försäljning och vi kan inte längre garantera att tidigare sittplatser går att behålla.

Säsongskort till "boka-tidigt" pris gäller tom 3 juni Både förlängning av säsongskort samt nya säsongskortkunder har boka-tidigt-rabatt tom 3 juni.

Supporterkort
Som medlem i Green Devils kan du köpa supporterkortet på på ståplats H eller Aktiv sittplats till reducerat pris. Läs mer, här.

Parkeringskort Passa även på att köpa ett mycket förmånligt parkeringskort som gäller hela säsongen inkl. ev. slutspel för endast 295:- Ordinarie lösbiljettpris är 30:-/match. Kortet köper du via bjorkloven.ebiljett.nu

Så här gör du för att förlänga din säsongskort:
Din plats är reserverad till och med den 3 juni. Du förlänger ditt säsongskort i Mina Sidor på http://bjorkloven.ebiljett.nu. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord kan du bara klicka i ”Glömt lösenord” i samband med inloggningen så får du ett nytt till din e-postadress.

Om du hade ståplatskort kan du köpa ett nytt kort direkt via http://bjorkloven.ebiljett.nu

Om du behöver hjälp med förlängningen, vill byta platser eller har några andra frågor så kan du ringa 090-71 25 79 eller 090-712578. Vi har öppet måndag – fredag 08:00 – 11:00. Du kan även maila dina frågor till [[email protected]](<mailto: [email protected]>)

Här finner du mer information om biljetter samt prislista.